Akció!

Sous-Vide Perfect Home Sense….

499.000 Ft

A csomag tartalma:
1 x Sous-Vide főző rúd
1 db otthoni kamrás vákuumgép
Átlátszó műanyag főződoboz fejkivágással
200 db vákuumtasak
1 Angol nyelvű Sous-Vide könyv
Használati utasítások

Csodálatos otthoni csomag a SousVideTools®-tól. Tökéletes, hogy egy komoly otthoni szakácsot elindítson a sous vide útján. A Senses csomag tartalmazza a SousVideTools® Senses 300 kamrás vákuumcsomagolót, a SousVideTools® kompakt 14 literes vízfürdőt, valamint a 300 db főzhető vákuumtasakot.

Az  14 literes kompakt vízfürdő  érintőképernyővel érkezik. Világos kék kijelzője van, amely a konyhában jól látható. A profi otthoni szakácsok számára készült, masszív, modern kialakításának köszönhetően. A pontosságot és a konzisztenciát a PID szabályozó garantálja, amely 0,1°C-on belül szabályozza a hőmérsékletet, ami időről időre tökéletesen elkészíti az ételt.

Az ételek könnyen szétválaszthatók a 6 mozgatható rozsdamentes acél válaszfalon keresztül. Ez lehetővé teszi a fürdő munkaterületének felosztását az adagok szabályozásához. Különböző részekre osztják az ételeket, hogy főzés közben könnyen azonosíthatók legyenek. Ezenkívül elválaszthatják azokat a termékeket, amelyeket éppen a fürdőbe helyeztek (és ezért nem regeneráltak) a „tartásban lévő” termékektől, amelyek használatra készek.

A SousVideTools® Senses 300 kamrás vákuumcsomagoló egy olyan gép, amely az Ön számára működik. Ez a vákuumfóliázó gép minden alkalommal erős, teljes hegesztést biztosít. A SousVideTools® Senses 300 kamrás vákuumcsomagoló megbízható, karbantartást nem igénylő és könnyen használható, és ötször hosszabb ideig képes meghosszabbítani az élelmiszerek eltarthatóságát, mint az elavult hagyományos tárolási módszerek. Engedje, hogy a SousVideTools® Senses 300 kamrás vákuumcsomagoló új szintre emelje a vákuumcsomagolás élményét. Ezt a gépet úgy tervezték, hogy felhasználóbarát legyen, de végtelen  felhasználási lehetőségekkel rendelkezik. Az állítható vákuum éshegesztési módok sokféle csomagolási lehetőséget kínálnak. A hegesztés időzítője állítható, hogy lehetővé tegye a különféle vastagságú tasakok hegesztését,  a vákuumciklus ideje 0 és 60 másodperc között állítható a különböző csomagmennyiségek és konzisztenciák esetén. A gép azonnali lezárási funkcióval is rendelkezik, amely azonnal elindítja a lezárási folyamatot. A vákuumcsomagoláshoz helyezze a zacskót a kamrába, zárja le a fedelet, és a folyamat elindul! A levegő az egész kamrából  kiszorul nem csak magából a zacskóból, így a légnyomás a tasakon belül és kívül egyenlő marad, és a folyadékok is a tasakban maradnak. Ezután a tasakot lezárja, és a levegőt visszavezeti a kamrába.

A csomag tartalma:
1 x Sous-Vide kád 14 literes, kívül-belül rozsdamentes acél (alaplevek, húslevesek, éltető kollagénlevesek készítésére és konfitálásra is alkalmas)
1 db otthoni professzionális kamrás vákuumgép 30 cm-es
300 db főzhető vákuumtasak
Használati utasítások

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a gépek nem alkalmasak nagy igénybe vételre. Normál jótállásunk nem érvényes, ha ezt a terméket kereskedelmi környezetben használják.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*