Link partnereink

Vegán burger, Bolognese pizza vagy egy forró leves? Gluténmentesen? Igen. A Drumf gluténmentes étterem Budapest XII. kerületében található és minden ételük glutén, laktóz és finomított cukor hozzáadása nélkül készülnek. A gluténintolerancia egyre több embert érint világszerte. A gluténintolerancia a gabonafélékben – búza, árpa, rozs – fellelhető fehérjékre való érzékenységet jelenti. A gluténmentes éttermi étkezésnél a leginkább arra érdemes figyelni, hogy olyan éttermet válaszunk, amelynél a keresztszennyeződés kockázata lényegesen alacsonyabb, mint a vegyes konyhával rendelkező éttermeknél.
A kandalló építés az otthon és család történetének egyik kiemelt mozzanatává formálódhat, melynek megléte jelentős mértékben megnöveli a ház értékét és vonzerejét egyaránt. A korszerű légfűtéses kandallóbetétek amellett, hogy kellemesen átmelegítik a helyiséget, energiatakarékosak és stílusosak is, melyek minden körbeülőt képesek ámulatba ejteni megnyerő dizájnjukkal, ellenállhatatlan kandalló sármjukkal.
A csoportos személyszállítás során sokat tehetünk a biztonságos utazás, valamint a pénztárcánk kímélete érdekében egyaránt. Egy kisbusz bérlésére szánt összeg példaképpen magában hordozza a parkolási- és autópályadíjakat, a karbantartási és jármű-ellenőrzési költségeket egyaránt, így extra költségeket takaríthatunk meg, ha a buszbérlés mellett tesszük le a voksunkat.
Ha a nyári kertben töltött délutánok grillezés nélkül olyanok, akár az a sokszor emlegetett torta hab nélkül: érdemes már most beszerezned a kerti partik egyik elengedhetetlen elemét, a grillrácsot. Amennyiben az élet minden területén, így az ízek tekintetében is fontos számodra a változatosság, úgy jól teszed, ha a grillrács mellett helyhez juttatod az öntöttvas bográcsot, valamint a BBQ Smokert is. Egy mosollyal és vidámsággal teli nap elképzelhetetlen finom étkek nélkül… szerezd be a megfelelő eszközöket és örvendeztesd meg a kerti parti résztvevőit ínycsiklandó étkekkel.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*