,

ANOVA NANO Sous Vide rúd

83.110 Ft

ANOVA Sous-Vide Vízkeringető rendszer Wi-Fi vezérléssel

Kis méret, nagy eredmények.  Az Anova Precision Cooker Nano megkönnyíti az éttermi minőségű főzési eredmények elérését otthon. A Nano Bluetooth-kapcsolattal csatlakozik a telefonodhoz, így egyetlen gombnyomással főzhetsz csodálatos ételeket.

Elfogyott

ANOVA Sous-Vide Vízkeringető rendszer Wi-Fi vezérléssel

Kis méret, nagy eredmények.  Az Anova Precision Cooker Nano megkönnyíti az éttermi minőségű főzési eredmények elérését otthon. A Nano Bluetooth-kapcsolattal csatlakozik a telefonodhoz, így egyetlen gombnyomással főzhetsz csodálatos ételeket, és egy másik helyiségből figyelheted a fejleményeket. Nézd meg az Anova Culinary App alkalmazást receptek és útmutatók alapján, amelyek inspirálnak a konyhában. Főzz profiként az Anova Precision Cooker Nano segítségével.

Az Anova Precision® Cooker Nano megkönnyíti a receptek elkészítését, vezérlését és nyomon követését mobileszközéről egy szupergyors Bluetooth BLE 4.2 kapcsolattal. Kell valami inspiráció? Válassz több ezer recept közül az Anova Culinary App alkalmazásban, vagy hozz létre és oszd meg sajátjaidat az #anovafoodnerd közösséggel – csak nyomd meg a Start gombot.

Nagy  technológia, kicsi  méretben.  Az Anova Precision®  Nano bármelyik konyhai fiókban a habverő és a merőkanál mellett kényelmesen elfér, így konyhapultjaid rendezettek maradnak, és kedvenc új főzőeszközöd elérhető közelségben marad.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*