Prémium Pack

215.603 Ft

 

A csomag tartalma:

ANOVA NANO Sous Vide rúd

SICO S-250 Prémium Chrome dupla hegesztéssel

20 literes műanyag kád Sous-Vide rudakhoz és ronerhez

+4 csomag SICO főzhető vákuumtasak vagy 4 tekercs főzhető vákuumfólia tekercs

 

ANOVA NANO Sous Vide rúd

Kis méret, nagy az eredmények. Az Anova Precision Cooker Nano megkönnyíti az éttermi minőségű főzési eredmények elérését otthon. A Nano Bluetooth-kapcsolattal csatlakozik a telefonjához, így egyetlen gombnyomással főzhet csodálatos ételeket, és egy másik helyiségből figyelheti a fejleményeket Nézze meg az Anova Culinary App alkalmazást receptek és útmutatók alapján, amelyek inspirálják Önt a konyhában. Főzzön profiként az Anova Precision Cooker Nano segítségével.

Az Anova Precision® Cooker Nano megkönnyíti a receptek elkészítését, vezérlését és nyomon követését mobileszközéről egy szupergyors Bluetooth BLE 4.2 kapcsolattal. Kell valami inspiráció? Válasszon több ezer recept közül az Anova Culinary App alkalmazásban, vagy hozzon létre és ossza meg sajátjait az #anovafoodnerd közösséggel – csak nyomja meg a Start gombot.

Nagy technológia, kicsi méretben. Az Anova Precision® Nano bármelyik konyhai fiókban a habverő és a merőkanál mellettkényelmesen elfér, így konyhapultjai rendezetlenek maradnak, és kedvenc új főzőeszközünk elérhető távolságban marad.

SICO S-250 Prémium Chrome dupla hegesztéssel

A Sico Prémium 250 vákuumgépek nem szennyezik a környezetünket eldobható termékekkel. A minőség nálunk első és legfontosabb szempont. Gyártónk soha nem használ fel nem megbízható alkatrészeket szemben sok más versenytársával. A SICO Premium sorozat szemet gyönyörködtető kivitelével, matt ezüst, bordó, szürke és kék vagy krómozott kivitelben. Ideális választás a háztartások számára, és kisebb éttermi konyhában A dupla hegesztőszálas lezáró rudak újdonságok a piacon. A nagy teljesítményű szivattyú és transzformátor garantálja a professzionális sebességet és a nagy teljesítményt. A gépeket folyamatos és intenzív használatra tervezték. A használatot rendkívül egyszerűen megkönnyíti a szabadalmaztatott mágneses záró rendszer, amely az eddigi legigényesebb, és a kezelő beavatkozását minimálisra csökkenti. Használhat hozzá vákuumtasakot, tekercseket és vákuumozható dobozokat.

20 literes műanyag kád Sous-Vide rudakhoz és ronerhez

Polipropilén főződoboz Polycarbonát fedővel, fejkivágással, 20 literes, Sous-Vide rúdhoz vagy Ivide Ronerhez való fedővel rendelhető!

BPA mentes
Ellenáll -40 ° C és + 80 ° C közötti hőmérsékleten
Fejkivágással rendelkező fedelek állnak rendelkezésre a Sous-Vide rudak és az iVide Plus Jnr és az iVide Plus készülékekhez!
322 x 530 x 150 mm
Ezek a robusztus tartályok gyakorlatilag törhetetlen polikarbonátból készülnek, alkalmasak -40 ° C és + 100 ° C közötti hőmérsékletre. Használat közben elég hűvösek ahhoz, hogy megérintsék, ami elősegíti a hatékony kezelést, és mind tapadásgátló, mind mosogatógépben moshatók, így a tisztítás egyszerű.

20 liter teljes űrtartalommal az egység méretei 150 mm (magasság) x 325 mm (szélesség) x 530 mm (mélység).

A tartály alkalmas minden márkájú, 150 mm merülési mélységű sous vide hőkeringtető készülékünkhöz – egyszerűen válassza ki a hőszivattyú modelljének megfelelő fedelet.

+4 csomag SICO főzhető vákuumtasak vagy 4 tekercs főzhető vákuumfólia tekercs

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*