Hosszabb ideig tartó sous-vide főzéshez is javasolt légcsatornás, mikrobordás vákuumtasakok. Fagyasztható! Szárnyascombok, sertés nagyobb és keményebb húsrészei, marha és vadak kemény húsrészeinek hosszú ideig tartó sous-vide hőkezelésére is alkalmas.
Anyagvastagság 110/90 mq (eredeti anyagvastagság/struktúrálás során megmaradt vastagság)
MINIMÁLIS RENDELÉSI MENNYISÉG 1 CSOMAG (2 db)
KEDVEZMÉNYEK automatikusan:
1 MÉRETBŐL 5 CSOMAG TASAK, VAGY TEKERCS -5%
1 MÉRETBŐL 10 CSOMAG TASAK, VAGY TEKERCS -10%
Főzhető mikrobarázdált, vákuumfólia tekercsek
30cm x 6m / csomag (2 db)
28cm x 6m / csomag (2 db)
25cm x 6m / csomag (2 db)
20cm x 6m / csomag (2 db)
15cm x 6m / csomag (2 db)