,

IVIDE 2 Sous-Vide rúd Wi-Fi vezérléssel, recept alkalmazással

76.485 Ft

Ez a Sous Vide Smart Cookers következő generációja, az iVide 2.0. Ez az új modell Karcsúbb, Kisebb, Csendesebb és sokkal erősebb. A nagyméretű, érintőképernyős kezelőpanel rendkívül érzékeny, és az iVide APP-vel együtt használva WiFi-t használ az intelligens főzéshez.

Ez a Sous Vide Smart Cookers következő generációja, az iVide 2.0. Ez az új modell Karcsúbb, Kisebb, Csendesebb és sokkal erősebb. A nagyméretű, érintőképernyős kezelőpanel rendkívül érzékeny, és az iVide APP-vel együtt használva WiFi-t használ az intelligens főzéshez.
A 400 wattos, 1200 wattos teljesítménynövekedés azt jelenti, hogy rekord idő alatt felmelegíti a vízfürdőt és 0,1 ° C-on belül tartja a beállított hőmérsékletet.

Műszaki jellemzők

 • Nagy pontosságú Sous Vide erendezés hőmérséklet-szabályozással
 • Világos érintőképernyős működési hőmérséklet kijelző
 • Gyakorlatilag bármilyen edényre alkalmazható beépített csavaros bilincs segítségével
 • Legjobb teljesítmény 30 literig
 • Üzemi hőmérséklet 5 ° C és 90 ° C között, pontossága 0,1 ° C.
 • Az alacsony szintű vízvédő készülék véletlen víz nélküli használat esetén kikapcsolja a Sous Vide készüléket
 • A legkorszerűbb 1200 wattos fűtőelemmel készül, amely sokáig nem fogja magát megadni
 • Maximális nyomásáram 12 liter / perc
 • Könnyen használható vízálló vezérlők a kívánt hőmérséklet és idő kiválasztásához
 • Cirkulációs szivattyú a hideg és forró foltok kiküszöbölésére
 • Csendes működés
 • Időzítés 99 óra
 • Hőmérséklet-érzékelő a túlterhelés és a túlmelegedés megelőzésére
 • Méretek: 344 (ma) x 66 (szé) x 121 (mé) mm
 • IPX7 védelem

Az iVide 2 a világ legokosabb Sous Vide eszköze. Az intelligens interaktív APP-nek köszönhetően soha többé nem lesz túl vagy túl főtt étel. Az iVide Cooker a világ első IPX7 vízálló készüléke, ami azt jelenti, hogy ha véletlenül vízbe dobja, nem okoz kárt saját maga, vagy a készülék számára. Az iVide App hihetetlenül könnyen elérhető a számítógépes funkciójának köszönhetően. Egyszerűen válassza ki azt a receptet amelyet az APP-ben szeretne főzni, válassza ki a súlyt, és az iVide meg fogja tenni a többit.

Az iVide 2.0 rúd edénybe rögzített kézi eszközként használható, és kiváló kézi vezérléssel – érintőgombokkal és digitális kijelzővel  kezelhető. Kapcsolja be, válassza a ° F vagy a ° C értéket, állítsa be a kívánt hőmérsékletet 0,1 ° C-os lépésekre, állítsa be az opcionális időzítőt, majd nyomja meg a Start gombot, és megkezdi a víz keringését és melegítését. A nagyobb teljesítmény nem jár a nagyobb zajjal, és az iVide 2.0-t úgy terveztük, hogy kivételesen csendes legyen, és csak 42dB zajt generáljon.

Az iVide 2.0 tökéletes pontosan a megadott hőmérsékletre melegszik – se több, se kevesebb -, ami azt jelenti, hogy ételei soha nem fognak túlkészülni. Az eszközök üzemi hőmérséklete 0 ° C és 90 ° C között van, 0,1 ° C pontossággal. A tényleges hőmérséklet egyértelműen 0,1 ° C-ra jelenik meg. 12 liter / perc sebességgel keringeti a vizet, így garantálja a forró vagy hideg foltok kiküszöbölését, miközben működés közben szinte teljesen csendes marad. A beállított sütési periódus végén audio és vizuális értesítés is érkezik, amely után a keringetőszivattyú tovább működik a beállított hőmérsékleten.

Az iVide 2.0  IPX7 vízálló is, vagyis akár 1 méter vízbe is merülhet akár 30 percig, anélkül, hogy károsítaná a készüléket. Mivel az iVide 2.0  teljesen vízálló, nedves ruhával letörölhető. A készülék ecetes oldatban történő futtatása szintén megkönnyíti a tisztítást.

Az új iVide 2.0  nagyobb teljesítmény igényre való tekintettel lett kifejlesztve: 1200 watt fűtőteljesítmény 12 liter / perc áramlási sebességgel. A ház belsejében található egy erős fűtőelem és vízkeringető . Ezek az alkatrészek nemcsak a víz gyors és hatékony felmelegítésére szolgálnak, hanem nagyon pontos hőmérsékleti alapértéken is tartják. Az integrált hőmérsékleti szonda +/- 0,1˚C pontosságú, legfeljebb 30 liter vízzel.

Ha nem használja, akkor az új, kisebb méretű iVide 2.0 könnyen tárolható, és nagyon kevés helyet foglal el.

A Sous Vide elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű: az ételt vákuumtasakba helyezi, és vízfürdőbe meríti. A víz gyengéden kering az étel körül, pontos hőmérsékletre emeli és folyamatosan elképesztő eredményeket nyújt.

1. Helyezze az „iVide 2.0 fűtőelemet az állítható bilincsű főzőedénybe, és az idő és a hőmérséklet beállításához használja a kézi vezérlőket vagy az iVide APP alkalmazást.

2. Készítse elő az ételt, helyezze egy vákuumtasakba, és a vákuumcsomagoló segítségével távolítsa el a levegőt.

3. A főzési idő lejárta után vegye ki az ételt a vákuumtasakból, és forró serpenyőben vagy perzselő pisztollyal gyorsan kérgezze meg és úgy tálalja, ahogy szeretné.

Ez tényleg ilyen egyszerű.

** Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a gépet nem nehéz igénybevételre / kereskedelmi használatra tervezték. Normál jótállási ajánlatunk nem érvényes, ha ezt a terméket kereskedelmi környezetben használják.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*