My cook Thermo blender

396.274 Ft

A Mycook mixer az egyetlen a thermomixerek piacán, amely indukciós technológiát használ és teljes egészében Európában (Spanyolországban) készül.

Csak ennek a mixernek van “soft cooking” funkciója, amely kombinálja az alacsony sebességet és az optimális hőmérsékletet az ételek igazi aromájának kinyeréséhez.

Availability: Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Ez a masszív kivitelű konyhagép nagyon sok művelethez használható, a modern konyha nélkülözhetetlen tartozéka, ráadásul sok más gépet is helyettesít. Ezzel a készülékkel ugyanis nagyon egyszerűen tud szószokat, leveseket, krémeket, aromásított önteteket és olajokat, őrleményeket, cukrászati emulziókat, sőt, tökéletesen alkalmas csokoládé temperálásra is!

Nagy teljesítménye és robusztus kialakítása vendéglátóipari felhasználára is alkalmassá teszi. Hasonló thermoblenderek közül magasan kiemelkedik megbízhatósága és minimális szerviz igénye miatt.

További különleges termék jellemzők

A Mycook 1.8 indukciós technológiát használ, azaz van egy lemez a gép alján, amely az edényt elektromágneses úton melegíti. A hő így egyenletesen oszlik el az edény alján, ami gyors felfűtést eredményez alacsony energia fogyasztás mellett.

A készüléknek speciális, három falú (!) rozsdamentes acélból készült edénye van, amely tökéletesen alkalmas az indukciós főzéshez vagy melegítéshez. Az edény fedőjén keresztül könnyen lehet további hozzávalókat adagolni, de mérőpohárként is használható.

Az aprítás egy négy élű rozsdamentes késsel történik, amely pillanatok alatt feldolgozza az edénybe helyezett alapanyagokat. De jár a készülékhez keverőszár és spatula is, amelyek az edényhez hasonlóan nagyon könnyen tisztíthatók.

A kijelzője hosszú életű rozsdamentes acél felületre épül és nagyon könnyen átlátható és egyszerű használatot biztosít. A kijelző meg is van döntve, hogy használat közben jól látható legyen.

Műszaki jellemzők
– motor teljesítménye: 800W
– indukciós tekercs teljesítménye: 1000W
– sebesség 10 fokozatban állítható: fordulatszám 100 és 11.500 / perc között
– maximális hőmérséklet: 120oC
– időzítő: 90 percig állítható

Kétliteres edény könnyen kivehető négyágú késgarnitúrával, reteszelt fedéllel, keverőlapáttal. LCD kijelző, elektromechanikus vezérlés,

Alkalmas többek között Hollandaise szósz, Bearnaise szósz, Zabaione (Zabaiglione) készítésre, de a készülék emulgálásra, keverésre, aprításra, dagasztásra, turmixolásra, reszelésre és habverésre is alkalmas.
Rozsdamentes acél, poliftálamid és polikarbonát szerkezeti anyagok.

A csomag tartalma:

Nagy ellenállású, szénacélú kés.

Keverőlapát az ételek őrlés nélküli felszereléséhez vagy eltávolításához.

Levehető gumi-spatula, magas hőmérsékletnek ellenálló.

1 db rozsdamentes acél kancsó 2 liter

Csomagolt méret: 400 × 370 × 540 mm

Szállítás:Raktárról, illetve hét

További extra opciók: további edények, pároló feltét, receptkönyv

Tömeg 20000 g

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*