A sous-vide nagyobb volumenű felhasználásánál az élelmiszerbiztonsági kockázatok és a káros anyagok kioldódása extrém körülmények között is a minimálisra csökkenthetők. A tasakok vákuumtartása rendkívül fontos a gazdaságos előállítás során, hiszen ezek a tasakok 121 fokos extrám környezetben, forró gőz hatására sem lágyulnak el, így megtartják a légritkított környezetet. Ezek a tasakok rendkívül biztonságosak és megfelelő hegesztés után selejt gyártás nélkül gazdaságos és biztonságos gyártást eredményeznek, így jelentős megtakarítást, elenyésző mikrobiológiai kockázat mellett. Az egyetlen vákuumtasakunk, mely felhasználható élelmiszeripari sterilizáláshoz használható Autokláv rendszerekben és fagyasztható is!
A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak is megfelelő sterilizáló tasak
- -Használható hosszú ideig forró gőzben és Autókláv rendszerekben is!
- -Kiváló vákuumtartás, és hőlágyulás rezisztencia extrém körülmények között is.
- -Fagyasztható, hőtűrése -40 – +121 fok
-Hőtolerancia az igazolt mikrobiológiai laborvizsgálatok alapján:
- +121 fok – 1 óra
- +100 fok – 2 óra
- +80 fok – 8 óra
- +60 fok – nincs korlát
- -40 fok – nincs korlát
Méretek:
100 db 15×20
100 db 16×23
100 db 18×25
100 db 20×30
100 db 25×35
100 db 30×40