Edényvákuumozásra alkalmas vákuumcsomagoló gépével lehetőséget biztosítunk, hogy folyékony anyagokat, készételeket is le tudjon vákuumcsomagolni, ezáltal többszörésére növelni annak szavatossági idejét!
A vákuumszelep egyszerűen nyitható és zárható, így egy mozdulattal megszüntethető a vákuum, és levehető a fedő. Visszazárás után újravákuumozható! Javasolt felhasználási terület: Szaftos készételek, levesek, főzelékek, mártások vákuumcsomagolására, de kiváló puha és törékeny zöldségfélék, sajtok, halak, húskészítmények, pástétomok, krémek szavatosságának. A tartály fedőlapjának a fedél számára homogénnek kell lennie. Használhatja őket közvetlenül az acél edényeken. Ideális sütik, chipsek, sütemények, saláták, zöldségek, gyümölcsök, lágy sajtok, szószok, levesek, mártások, egyéb szaftos főtt ételek tárolásához. Acéltartályaink ideálisak a pácoláshoz, marináláshoz is.
Gyártónk befőttes üvegek tetejére is gyárt vákuumozható fedelet 3 méretben, melyek csak előrendelésre kaphatók. Ezekről a termékeinkről érdeklődjön emailben: hello@szuvid.hu