Akció!

Sous-Vide Chef 30-Otthoni kamrás vákuumcsomagoló gép

Original price was: 279.000 Ft.Current price is: 259.000 Ft.

Az otthoni kamrás vákuumcsomagoló gépünk lehetővé teszi a hegesztést és a sima tasakok vákuumozását, beleértve a folyadékokat is. Száraz,  karbantartást nem igénylő, 2 hengeres dugattyús szivattyúval, 30 cm-es hegesztősínnel rendelkezik.
A maximális zsák mérete 30 cm x 40 cm.

Az otthoni kamrás vákuumcsomagoló gépünk lehetővé teszi a hegesztést és a sima tasakok vákuumozását, beleértve a folyadékokat is. Száraz,  karbantartást nem igénylő, 2 hengeres dugattyús szivattyúval, 30 cm-es hegesztősínnel rendelkezik.
A maximális zsák mérete 30 cm x 40 cm
A legtöbb otthoni vákuumcsomagoló gyenge szívóerővel működik, és a levegőt egy vákuumzsákból szívja ki, amelyet ezután lezárunk. Ennek a módszernek az a problémája, hogy a folyadékokat a zsákból is ki tudja szívni, ami a tasak  hibás hegesztését  eredményezi.

A kamrás vákuumgép másképp működik. Nem csak magasabb vákuumszintet ér el, de ha a vákuumzsák a kamrában van, és a fedél zárva van, a levegő eltávolításra kerül a teljes kamrából, és nem csak a zsákból. Ez azt jelenti, hogy a levegőnyomás ugyanaz marad a zsák belsejében és kívül is, és a folyadékok nem húzódnak ki. Miután a zacskót lezárták, a normál levegőnyomást visszavezetjük a kamrába, így tökéletesen lezárt vákuumtasakot kapunk.
Bónuszként ezeknek a gépeknek is van marinálás és pácolás funkciója. A vákuumot 99 másodpercre nyújtja anélkül, hogy hegesztést indítana. Ez ideális zöldségek gyors marinálásához.
A vákuumcsomagoló intelligens, egyszerű kialakítású, zsanéros átlátszó fedéllel rendelkezik, amely szépen visszahajtható a helyigény minimalizálása érdekében, valamint egy egyszerűen kezelhető érintőképernyő a könnyű használat érdekében.
Azotthoni kamrás vákuumgépünk egy kompakt kis csomagoló berendezés, ideális az étel pácolásához és frissen tartásához. Erős  vákuumszivattyúval rendelkezik, percenként 70 liter kapacitással. A  hegesztési varrat lehetővé teszi a 30 cm széles vákuumtasakok lezárását.
A kamrás vákuumfóliázó beépített leszorítókonzollal rendelkezik a vákuumzsákok szilárd tartásához.
Egyszerű és intuitív használat az érintőképernyőn keresztül, egy praktikus kijelzővel.
Rozsdamentes acélból készült, edzett üveg fedéllel ellátott kiváló minőségű vákuumos fóliázó sokoldalú funkciókkal rendelkezik, többek között: kombinált porszívózás és tömítés egyedi beállításokkal a kemény és puha, valamint a száraz és nedves ételekhez, kézi tömítés, automatikus pácolás a tasakban.
Strukturált (légcsatornás) vákuumtasakokkal a készüléken kívül is vákuumozhat amennyiben a gépnél hosszabb csomagolásra lenne szüksége!

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a gép nem alkalmas nagy mennyiségű használatra. Normál jótállásunk nem érvényes, ha ezt a terméket kereskedelmi környezetben használják.

  • Kompakt méret
  • 300 mm-es tömítő rúd
  • Kamra mélysége 10 cm
  • Teljesítmény: 320 watt
  • Erős vákuumszivattyú 70 liter/perc kapacitással
  • Külső méretek (MaxSzxMé mm): 218 x 363 x 353
  • Sokoldalú funkciók kemény és puha, valamint száraz és nedves ételekhez
  • 1 év garancia otthoni használat esetén

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*