Sous Vide – A precíziós főzés művészete a legelső brit receptkönyv, amely kizárólag erre a figyelemre méltó kulináris technikára koncentrál. A könyv több mint száz ínycsiklandó receptet tartalmaz mindenféle húsra, halra, gyümölcsre és zöldségre; betekintést nyújt a gyógyítási és dohányzási technikákba, sőt szószokba, joghurtba és fagylalt alapokba. Minden recept egy olyan alapanyagra összpontosít, mint a hal, hús vagy zöldség; és ideális főzési időt és hőmérsékletet biztosít a tökéletes eredmény eléréséhez. Ide tartoznak a vezető szakácsok legfontosabb tippjei és tálalási javaslatai, valamint a kísérlet ösztönzése és mindenekelőtt a csodálatos sous vide ételek élvezete. A könyv még a marinádok, fűszernövények, sóoldatok és zsiradékok kiterjedt gyűjteményét is tartalmazza, amelyek tökéletesen kiegészítik a bemutatott recepteket, és tökéletes bevezetést nyújtanak a sous vide főzés csodálatos világába. Frissítő kiegészítést jelentenek a szakácskönyvek gyűjteményéhez.
Használja ezt a könyvet útmutatóként az induláshoz, és felfedezheti a sous vide technológia hihetetlen lehetőségeit.