Heiko Antoniewicz-Sous-Vide Cooking

39.748 Ft

A könyv átfogó referencia munka és sous-vide receptes könyv, kiegészülve egy modern designnal, rendkívüli mikro fényképészeti módszerrel készült fényképekkel.

Sous-vide, főzés vákuumban. A technológia adta lehetőségek legteljesebb kihasználását segítő kiadvány. A sous-vide előnyei közé sorolhatjuk a kíméletességet, lédússágot és a tökéletes texturát, magas tápanyag értékeket, ízek-aromák teljességét és kiemelését, gazdaságosságot, precíziós és kiszámítható konyhai munkafolyamatokat.

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

A felsoroltak előfeltétele a minőségi összetevők, a sous-vide eljárás munkafolyamatainak megértése, elsajátítása, precíziós eszközök használata. Heiko Antoniewicz, az úttörő szakemberek közé sorolható, egy jó ideje összpontosít a sous vide technológiára. Szemináriumokat, tanfolyamokat tart szakácsoknak a”sous-vide” technológiát bemutatva, oktatva. Antoniewicz a gyakorlati tapasztalatait állította össze ebben a könyvben, a technika alkalmazását, tanácsokat, tippeket, valamint több mint 100 alapreceptet. A receptek hal-hús, zöldség-gyümölcs és desszertekre épülnek. A kiadvány további fontos és hangsúlyos témái a vákuumozás, sokkolás és regenerálás. Megtudhatjuk, hogy milyen típusú sous-vide „kádat”, vákuumozó gépet, érdemes választani, használni. Mindent megtudhatunk a főzési időkről és hőmérsékletekről, a hűtésről és a tárolásról, a kötelező higiéniáról. Az információk nagy része kényelmes táblázatban van feltüntetve, a könnyebb érthetőség, átláthatóság érdekében. Figyelemre méltó, hogy az összes recept, főzési idő nem csak vízfürdőre, hanem konvenciós sütőre is vonatkoztatva van, alternatívaként használva azt.

A könyv átfogó referencia munka és sous-vide receptes könyv, kiegészülve egy modern designnal, rendkívüli mikro fényképészeti módszerrel készült fényképekkel.

Feledhetetlen….Igazi Antoniewicz.

Tekintsen bele a könyv tartalmába itt.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*