Sous-Vide – Belépés a kíméletes főzés világába

33.726 Ft

Keménykötésű: 256 oldal
Kiadó: Fackelträger Verlag GmbH (2012. szeptember 19.)
Nyelv: német
ISBN-10: 3771645069
ISBN-13: 978-3771645069
Méret: 28,8 x 24,4 x 2,8 cm

Elfogyott

Kategória:

Sous-Vide – Der leichte Einstieg in die sanfte Gartechnik

A hús, a hal, a zöldségek és a gyümölcsök nem készíthetők finomabb és finomabb! A sous-vide módszerrel az ételeket zsugorodva csomagolják egy műanyag zacskóba annak érdekében, hogy ezt követően vízfürdőn, stabil alacsony hőmérsékleten hosszabb ideig főzzék. Az előnyök nyilvánvalóak: a vákuumban történő főzés enyhén befolyásolja a vitaminokat, az állag tökéletes lesz, az aromák és folyadékok nem kerülhetnek ki, és a pontos előkészítés mindig garantált.

A „Sous-Vide” átfogó és megalapozott módon magyarázza a vákuumfőzés elméletét és alapjait, bevezeti a szükséges berendezéseket és tökéletes bevezetést nyújt a felső osztályú főzési technológiához, több mint 60 kreatív receptötleten keresztül.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*