Szuvidálás – Michael Koch – Guido Schmelich – Otto Stephan

6.900 Ft

Kiadó: ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT.
Oldalak száma: 224
Borító:KÖTVE
Súly: 400 gr
ISBN: 9789634479086
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2020
Árukód: 2743705 / 1196485
Kategória:

SZUVIDÁLÁS – A CSÚCSGASZTRONÓMIA INNOVATÍV FŐZÉSI TECHNIKÁJA, AMELY EGYETLEN KONYHÁBÓL SEM HIÁNYOZHAT!

Részletes bevezetés, kreatív menüjavaslatok és profi tippek a tökéletes ízvilágért.
Több mint 90 gourmet recept: marhabélszín BBQ hollandi mártással, polip fekete rizottóval, sárgarépa narancsos-mézes vajjal, gőzölt csokoládés ravioli angol citromkrémmel, és még sok más.
Ezenfelül: főzésidő-táblázatok húshoz, halhoz, zöldséghez, gyümölcshöz és tojáshoz, továbbá részletes húskisokos, beleértve a fűszerezési és marinálási technikákat is

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*