Salvador Brugués, Joan Roca-Sous-Vide Cuisine

71.065 Ft

TÖKÉLETES SOUS-VIDE ALAPMŰ 256 oldal koncentrált tudás Angol nyelven

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.

A könyv segít abban, hogy a szakácsok jobban megértsék és alkalmazzák a sous-vide technológiát, és, hogy miként segítse azok hétköznapjai. A kortárs gasztronómia szegmense favorizálja és használja ezt a forradalmi technológiát, ezért fontos, hogy megismerjük, megtanuljuk annak használatát és veszélyeit.

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Bevezetés

1. fejezet: Sous-Vide, meghatározása és felhasználása: tárolás, főzés, konyha.
Technikák, anyagok, eszközök, gázok, vákuumcsomagoló berendezések, a vákuumtömítő folyamat.

2. fejezet: Sous-vide, az élelmiszerek tárolása, szavatossági idők hossza a sous-vide termékeknél, tényezők, amelyek megváltoztatják a élelmiszereket, a hőmérséklet és a Sous-Vide. Kiegészítő eljárások, MAP technika (Modified Atmosphere Packaging). Sous-vide, amely kiegészíti a többi hagyományos főzési módszert

3. fejezet: Sous Vide-főzés
Előnyök, típusai a Sous Vide főzésnek: Közvetett főzés, közvetlen főzés, dupla főzés. Élelmiszerek és a Sous-Vide főzés, kémiai változások, élettani változások, egyéb változások.
Műszaki alapismeretek.
Az oxigén szabad légkörben.
Légmentes csomagolás és hatásai.
Az idő / hőmérséklet kapcsolata.
Meghatározó tényezők megfelelő idő / hőmérséklet értékek.
Főzési idő a különböző összetevők.
Főző berendezések és hőmérők

4. fejezet: Sous-Vide konyha
A folyamat és szakaszai: a Sous-Vide főzés lépésről-lépésre, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok (HACCP), szervezeti előnyök és kiegészítő alkalmazások. A technológiai szakácskönyvet a téma jelenlegi és jövőbeli rajongóinak ajánljuk, a mély és precíz ismeretek elsajátítása miatt válik szükségessé.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*