Sous-Vide – alacsony hőmérsékleten történő főzés

21.681 Ft

Keménykötésű: 159 oldal
Kiadó: Verlag: Neumann-Neudamm Melsungen; Kiadás: 1 (2015. március 2.)
Nyelv: német
ISBN-10: 3788815876
ISBN-13: 978-3788815875
Méret: 23,3 x 1,7 x 31,5 cm

Elfogyott

Kategória:

Sous-Vide – Niedertemperaturgaren

A Sous-vide az egyik legújabb főzési módszer a modern konyhában. Az ételeket vízfürdőben, precízen szabályozott hőmérsékleten vákuumban főzik. Az eredmény önmagáért beszél: olyan ételek, amelyek aligha meghaladhatják az ízét, mivel a főzés során nem érintkeznek levegővel, vízzel vagy zsírokkal, hanem csak a hozzáadott fűszerekkel. Ez a finom feldolgozás nemcsak megtartja az élelmiszer eredeti aromáit, hanem tápanyagait és vitaminokait is. Ez a könyv megvalósította azt, amit korábban a házias konyhában a finom ebédre fenntartottak. A kémiai folyamatok magyarázatától távol talál olyan ínyenc minőségű recepteket, amelyek mindennapi használatra alkalmasak, de vákuumkészülék és hőtartály segítségével is finomíthatók. Amit ezek a készülékek kínálnak a sous vide főzéshez, valódi hozzáadott értéket jelentenek a háztartásban. Például a friss ételeket hosszabb ideig lehet tárolni, az egészséges készételeket pedig bármikor gyorsan és olcsón el lehet készíteni.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*