Thomas Keller-Under Pressure Sous Vide Cook Book

34.931 Ft

Thomas Keller- Under Pressure (Nyomás alatt)   304 oldal, 285 x 285 mm

Csodálatos a sous vide főzés – a könnyedség, a pontosság és a húsdarab (vagy éppen a sárgarépa, vagy a homár) egyenletes és kíméletes főzésének képessége. Ez a könyv megmutatja nekünk, hogy a légmentesen lezárt vákuumtasakban miként készül az étel és hogyan főzhet precízen alacsony hőmérsékleten.

Elfogyott

Kategória:

Az „Nyomás alatt” című részben Thomas Keller megmutatja, hogy a sous vide – miközben az élelmiszereket lezárt műanyag tasakokba csomagolja és alacsony hőmérsékleten lassan főzik – olyan pontosságot és ízhatást ér el, amelyet más főzési módszerek egyszerűen nem tudnak elérni.

Például a steak tökéletes közepesen átsült felülről lefelé és szélektől széleig; vagy olvadóan gyengéd, közepesen átsült bordák, amelyek aromája tökéletes és nem vesztette el a nedvességét. A  tökéletes hőmérséklet és időtartamú hőkezeléseken keresztül sokkal könnyebb a  lazac textúráját megőrizni  ha alacsony hőmérsékleten főzik. A gyümölcsök és zöldségek számára is előnyös, megőrizve az élénk színüket és a figyelemre a méltó textúrát.

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*