Ez a csodálatos könyv mindent tartalmaz, amire szükség van egy modern konyha készítéséhez, a modernista technikák elsajátításához és több száz lenyűgöző recept készítéséhez. Még egy spirálhoz kötött Konyhai Kézikönyv is található, amely tartalmazza az összes receptet és referenciatáblát mosható, szakadásálló papíron, és segít a klasszikus otthoni ételek finomításában, a hamburgertől és a szárnyastól a makaróniig és a sajtig.
Több mint 400 új recept tartozik hozzá, a legtöbb lépésről lépésre készített fényképekkel megkönnyíti a kiváló minőségű étkezés saját vacsoraasztalán történő elkészítését. A lenyűgöző technikák között szerepel a halak főzése és a steak tökéletes feltöltése minden alkalommal; nyomásfőző használatával kevesebb idő alatt készleteket készítsen, miközben több ízét fogja el; valamint a gyors, pazar karamellizált növényi levesek és pürék készítésének titka.
Megtudhatja azt is, hogyan lehetne a lehető legjobban kihasználni a már meglévő konyhai eszközöket, hogyan lehet a mikrohullámú sütőt tökéletesen elkészíteni a halak és zöldségek gőzölésében, hogyan lehet sütni mélysütő nélkül, hogyan lehet a legtöbbet kihozni főzőlap, és hogyan lehet főzni otthon sous videot improvizált eszközökkel, speciális vízfürdővel vagy akár otthoni kombi sütővel.
A modernista konyha otthon nélkülözhetetlen útmutatást jelent mindenkinek, aki szenvedélyesen foglalkozik az ételekkel és a főzéssel.