Sous-Vide at Home-The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals
“Modern Technika Tökéletesen Elkészített Ételekhez”A sous vide évek óta közkedvelt technika az éttermekben: lehetővé teszi tökéletesre főtt, omlós és szaftos ételek elkészítését.
A Nomiku-nak, az első elérhető árú sous-vide készülék gyártójának köszönhetjük ezt a szakácskönyvet, ami közérthetően mutatja be, hogyan használhatjuk ki a sous-vide módszer nyújtotta lehetőségeket éttermi színvonalú ételek elkészítéséhez az otthoni konyha kényelmében. Fedezzen fel egy stresszmentes módszert egy ízletes – és mindig szaftos – hálaadásnapi pulykavacsorához, próbáljon ki klasszikusokat, mint a sous vide steak vagy a konfitált kacsa, és bonyolultabb előételeket, mint a rántott tojássárgája. A Sous Vide at Home felkészít minden alkalomra számtalan receptjével.
Photo: Ten Speed Press