Akció!

Sous-Vide maghőmérő és szonda készlet

Original price was: 61.429 Ft.Current price is: 59.020 Ft.

Ezt a hőmérőt kifejezetten a Sous Vide főzéshez tervezték. Az élelmiszer belső maghőmérsékletének méréséhez egyszerűen tegye rá a mellékelt habszalagot a tasakra, hogy meggyőződjön arról, hogy a tasak belsejében nem csökken vákuumnyomás – szúrja át a habot a finom tűszonda segítségével, és mérje meg az élelmiszer belső hőmérsékletét.

Nagy pontosságú sous vide hőmérő
Műszer vízálló az IP65 szabványok szerint
1,1 mm-es finom tűszonda.
Hőmérséklet-tartomány -50,0 ° C és + 199,9 ° C között
Digitális LED kijelző 0,1 ° C-ra
Ez a Sous Vide hőmérő és szondakészlet lehetővé teszi a professzionális szakácsok és otthoni szakácsok számára, hogy pontosan megmérjék és ellenőrizzék a sous vide vákuum tasakokban lévő ételek belső hőmérsékletét.
A rendkívül pontos hőmérő -50 ° C és + 199,9 ° C közötti hatalmas hőmérsékleten méri a hőmérsékletet; és szükség esetén egy kis törléssel, az egység teljesen karbantartást nem igényel.
A működés nem lehetne könnyebb – egyszerűen csatlakoztasson egy darabot a mellékelt habszalagból a vákuumtasakhoz, hogy meggyőződjön arról, hogy a tasak belsejében a vákuumnyomás nem veszik el, majd átszúrja a habot egy finom tűszondával, hogy megmérje az étel belső hőmérsékletét. a digitális kijelző.Az egység szintén vízhatlan az IP65 szabvány szerint, vagyis a hőmérőt akár 1 méter vízbe is merítheti 30 percre – tehát a vécéfürdőbe való véletlenszerű leesés nem okoz kárt.
Ez a Sous Vide hőmérő és szondakészlet még saját kemény műanyag hordtáskájába is tartozik, hogy intelligensen és rendben tarthassa a tárolást, és biztosítsa az alkatrészek elvesztését. A teljes készlet tartalmazza a Sous Vide digitális hőmérőt, egy 1,1 mm átmérőjű, 60 mm hosszú finom tűszondát, bedugott fogantyúval, 1 m önzáró habbal és a hordtáskával. A tulajdonságok tartalmaznak vízálló házat ( IP65 besorolású ), CAL Check, alacsony akkumulátor-érzékelés, automatikus kikapcsolási képesség és hosszú akkumulátor-élettartam.

Kemény hordtáska
Hőmérsékleti napló
1m önzáró habszalag
Tartós gumi test
Felhasználói Útmutató
1,5 V AAA elemmel szállítva (3)
Tűszonda specifikáció: – 1,1 mm átmérő 60 mm hosszú, rozsdamentes

Tarts velünk életed legjobb szuvid kalandjára!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:*
 

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót:*